Poletje je v polnem zamahu in tokrat kupci noro povprašujejo po SUP-ih. Vrh vsako leto zaznavamo prav v mesecu juliju, a zanimanje za nakup se začne vzpenjati že v začetku meseca aprila.

Na Hrvaškem je mogoče opaziti vrh povpraševanja vsako letu julija, avgusta zna biti celo nekoliko višji, kot mesec poprej. Potrošniki pa so v nizkem štartu ravno tako kot Slovenci že v aprilu, maja pa se le-to začne pospešeno dvigati.

Slovenski kupci so v zadnjem mesecu prisegali na AQUA SUP komplet MARINA Fusion 10’10 NEW, ki je zavzel 1. mesto po priljubljenosti. Sledili so mu SUP-i: BESTWAY SUP Paddleboard 65342 Hydro-Force (3.05mx84cmx12cm), komplet, Too Much SUP Wave runner 10, napihljivi SUP HYDRO FORCE Oceana 10′ in napihljiva SUP deska za začetnike ITIWIT X100 (9′).

Na čem pa radi SUP-ajo na Hrvaškem? TOP izbire preteklega meseca so bile: Hydro Force Oceana 10′, napihljivo deska za SUP-anje, za začetnike,  9′, napihljiva deska SUP črno-bela, deska za veslanje 65349 Bestway Hydro-Force, set za potovanje Aqua in SUP Aqua Marina Fusion 10’10”

Tako slovenski kot hrvaški potrošniki najbolj zaupajo in se najpogosteje odločajo za nakup blagovne znamke AQUA MARINA. V Sloveniji nato sledijo: BESTWAY, HYDRO FORCE, VIDAXL in ZRAY.

Na Hrvaškem pa zmagovalnemu brandu AQUA MARINA sledijo blagovne znamke: VIDAXL, BESTWAY, HYDRO FORCE in ITIWIT.

Če vas zanima več, ali bi si želeli pridobiti vpogled v omenjeno kot tudi katerokoli drugo kategorijo, nam pišite na podpora@ceneje.si e-mail naslov. Tukaj smo, da vam pomagamo bolje poslovati, zato ne odlašajte 🙂