Dovolj je capljanja za konkurenco in spogledovanja s tujimi trgi, ki delujejo neosvojljivi. To je osnovna ideja novega slovenskega podjetja Qonverto, ki je specializiran za podporo podjetjem, ki se ukvarjajo s prodajo prek spleta.

10 perspektivnih slovenskih e-commerce podjetij bo v novembru dobilo izjemno priložnost, da sodeluje s svetovnimi strokovnjaki za eksponentno rast poslovanja. Podjetja, ki bodo izbrana med vsemi prijavljenimi, bodo deležna serije delavnic s področja osnov za uspešno rast in razvoj na tujih trgih, kako hitro in učinkovito testirati nove trge, kanale in ponudbe, ne bo zmanjkalo pa niti priložnosti za mreženje.

“Slovenija ima izjemno podjetniško energijo in veliko število perspektivnih podjetij, ki prodajajo prek spleta. Kar deluje na enem trgu, ima potencial tudi drugod, vendar pa je internacionalizacija povezana s specifičnimi znanji in večjimi vlaganji – in tu slovenskim podjetjem včasih zmanjka sape,” je povedal Bojan Šturm, direktor podjetja Qonverto.

Takega programa Slovenija še ni videla

Člani Qonverto ekipe pripravljajo praktične vsebine, ki so baza za razvoj uspešnih e-commerce poslovnih modelov in prodajnih lijakov. Za posebno začimbo pa so odprli še svoje črne zvezke in poklicali najboljše ljudi v e-commerceu, ki imajo za povedati veliko aktualnega in avtentičnega. Izbranim podjetjem bodo predavale domače in tuje e-commerce legende, z dolgoletnimi izkušnjami iz podjetij, kot so Google, Studio Moderna in Sensilab.

Namen programa je, da se skozi serijo vrhunskih delavnic ekipa Qonverto spozna z najbolj obetavnimi e-commerce podjetji v Sloveniji in, če bo dober fit, kasneje združi moči pri internacionalizaciji podjetja ter kapitalu za podporo rasti.

Prijave v pospeševalnik Qonverto so odprte do srede, 3. novembra, na naslovu: https://qonverto.com/pospesevalnik

O podjetju Qonverto

Qonverto je e-commerce tovarna, ki gradi izjemne znamke po celotni Evropi. Nismo agencija, ampak gradimo skupaj in investiramo v e-commerce podjetja. V Qonvertu delujemo kot izkušen partner, ki prevzame e-commerce operacije, da se ekipe lahko osredotočajo na razvoj produktov, ter s tem spreminjamo lokalne in regijske zgodbe v mednarodne uspešnice.

Združujemo izkušnje uspešnih, hitro rastočih podjetij, med katerimi so Studio Moderna, Sensilab in Big Bang. Sledimo najnovejšim trendom digitalnega marketinga, kot so mega kampanje z vplivneži na TikToku, razvoj direct-to-consumer (D2C) izkušenj in gradnja skupnosti.

Več informacij: https://qonverto.com/

Kontakt za medije
Bojan Šturm, direktor
041 384 150
bojan@qonverto.com
https://www.linkedin.com/in/bojansturm/