Odklepamo plačljive funkcionalnosti

Pri CERTIFIED SHOP® imate vsi trgovci sedaj možnost odgovoriti na pridobljena mnenja vaših kupcev, brezplačno do 30. 6. 2020. Vsa preverjena mnenja lahko ažurno spremljate, na njih odgovarjate in tako optimizirate razvoj vaše spletne trgovine. S tem postaja CERTIFIED SHOP® ne le oznaka zaupanja pri spletnem nakupovanju, ampak tudi učinkovito orodje za pomoč uporabnikom.

Kako?
Do modula »Mnenja vaših kupcev«, vstopate preko orodja Shopper’s Mind Intelligence Dashboard.

Izkoristite možnost in svoje kupce nagovorite s spodbudnim in prijetnim tonom ali zahvalo za njihovo iskreno mnenje. Prav tako uporabnikom, ki bodo vaši kupci šele postali, pokažite, na kakšen način se spopadate z morebitnimi neugodnimi mnenji. Svetujemo vam, da ste odkriti, odgovorite v doglednem času, negativnih mnenj pa ne vzemite osebno, ampak jih izkoristite kot priložnost za izboljšavo. V kolikor so vaši kupci podali soglasje, bodo o vašem odgovoru tudi obveščeni. Funkcionalnost je v osnovi plačljiva, a jo do nadaljnjega odklepamo za vse trgovce z oznako zaupanja CERTIFIED SHOP®.

CERTIFIED SHOP® se širi v Srbijo

CERTIFIED SHOP® je, poleg Slovenije in Hrvaške, sedaj prisoten tudi v Srbiji. Vsa podjetja, ki svoje izdelke prodajate v Srbiji, lahko sedaj pridobite oznako zaupanja CERTIFIED SHOP® tudi za svoje spletne trgovine v srbskem jeziku.

Mnenja kupcev se v Srbiji zbirajo v srbskem jeziku, profilne strani so prav tako v srbskem jeziku, vsa poročila in ostale funkcionalnosti pa spremljate v Shopper’s Mind Intelligence Dashboard konzoli, kot pri slovenski ali hrvaški verziji.

Prav tako lahko sedaj svoje izdelke, ki jih ponujate na največjem srbskem primerjalniku cen idealno.rs, postavite v avkcije za višje pozicije.

Kaj vam pripravljamo v prihodnje?

CERTIFIED SHOP®
oznako zaupanja bomo v sodelovanju z vami razvijali še naprej, dodajali bomo nove funkcionalnosti ter se trudili, da bo CERTIFIED SHOP® ostala vodilna oznaka zaupanja in varnega spletnega nakupovanja v regiji ter širše.

Tako lahko v kratkem pričakujete posodobljeno verzijo prikazovalnika mnenj (floater). Mnenja, ki se vam prikazujejo v njem, boste lahko sami upravljali neposredno v Shopper’s Mind Intelligence Dashboard konzoli.

Prav tako bomo v kratkem še izboljšali sistem za oddajo preverjenih mnenj, posodobili pop-up na vaših zahvalnih straneh in dodali možnost oddaje preverjenega mnenja v roku 24-ih ur od nakupa.

Zavedamo se, da nas čaka še veliko dela, a menimo, da gremo v pravo smer. Veseli smo vaših predlogov in idej, vsaka konstruktivna kritika nas še dodatno motivira in nam pomaga na tej poti.

Ekipa Shopper’s Mind in CERTIFIED SHOP®