OutletShop je specializirana spletna trgovina z najširšo ponudbo originalnih in nadomestnih baterij znanih proizvajalcev. V njihovi ponudbi najdemo kakovostne polnilnike, baterije in dodatno opremo za prenosne računalnike, tablete, telefone, fotoaparate, kamere, robotske sesalnike in električna orodja. Poleg bogate ponudbe baterij in opreme za različne sisteme, se v njihovi ponudbi nahaja tudi obnovljenih in rabljenih prenosnikov, osebnih računalnikov in monitorjev ter različne vrste vrečk za sesalnike ter druge dodatne opreme. Spletna trgovina OutletShop je ponosni nosilec mednarodne oznake zaupanja Certified Shop® in ravno to je bil povod za naš pogovor z njimi, ki si ga lahko preberete v nadaljevanju.

Prejeli ste mednarodno oznako zaupanja. Nam lahko zaupate, kaj želite kupcem sporočiti z oznako Certified Shop®?

Kupcem na ta način jasno sporočamo, da smo zaupanja vredna spletna trgovina in da lahko od nas pričakujejo kvalitetne izdelke ter korektno dobavo v skladu z navedenimi pogoji.

Kako po vašem mnenju oznaka zaupanja Certified Shop® vpliva na kupčevo percepcijo vaše spletne trgovine?

Vidna oznaka, ocena in zbrana mnenja precej vplivajo na vtis, ki ga spletna trgovina ustvari na potencialno stranko.

Kako pomembni so vam predlogi za izboljšavo spletne trgovine, ki jih prejmete v postopku certifikacije?

Predlogi za izboljšave so zelo pomembni. Spletna trgovina se namreč nenehno razvija v smeri novih trendov, saj kupci postajajo zahtevnejši, sami pa lahko mimogrede spregledamo kakšen pomemben nov dejavnik, ki vpliva na nakupe.

Kako vi gledate na preverjena mnenja vaših kupcev ter kakšen je vaš odziv na pridobljene povratne informacije?

Večina mnenj je odličnih in veseli nas, da so stranke zadovoljne. Vsakemu mnenju s komentarjem za izboljšavo radi prisluhnemo.

Ali bi oznako zaupanja Certified Shop® priporočili tudi drugim trgovcem? Zakaj? 

Oznako bi priporočil drugim trgovcem, ker jim bo pomagala pri utrjevanju zaupanja kupcev in odkrivanju šibkih točk v poslovanju.