Tri mesece prostovoljnega dela za polno izjemnih izkušenj, priložnosti in poznanstev, da se poglobite v svet upravljanja dogodkov.

Predstavljajte si, da ste v urbanem funky industrijskem prizorišču, obdaja pa vas razburljiva energija džezovske spremljave. V istem prostoru so tudi velikani e-commerce industrije, kot so Adidas, Wolt in še mnogi drugi (trenutno potekajo pogovori s Pepsi, About You in Spotify). Govorimo o dogodku, ki bo pravi talilni lonec ustvarjalnosti, inovacij in navdiha – o letošnji E-commerce JAM konferenci.

Vaša vloga pa bi pri oblikovanju te nepozabne izkušnje lahko bila ključnega pomena. Odpira se vam priložnost sodelovati s priznanimi strokovnjaki, se od njih kaj naučiti, hkrati pa prispevati svoje edinstvene talente. Od usklajevanja logistike do zagotavljanja nemotenega poteka dogodka – iz prve roke boste priča notranjemu delovanju velike produkcije.

Velika prednost sodelovanja pri takšnem projektu so povezave, ki jih boste stkali. Ti odnosi so lahko ključna odskočna deska za prihodnje priložnosti in vašo osebno rast.

V znak naše hvaležnosti za vašo predanost vam bomo na podlagi vaših izjemnih prispevkov izdali tudi bleščeče priporočilo. Poleg tega pa boste prejeli tudi brezplačno vstopnico za dogodek, v katerega ste vložili svojo strast!

Vaše naloge bi zajemale:

    • komunikacija s tekmovalci (spletne trgovine),
    • pomoč pri operativnih zadevah (pregledovanje rezultatov, urejanje strani ipd.) in
    • pomoč pri koordinaciji na dan dogodka.

Toplo vas vabimo, da izkoristite to enkratno priložnost in postanete pomemben del projekta, ki bo pustil trajen pečat na vaši poti. Skupaj ustvarimo spomine, spletimo nove vezi in oblikujmo prihodnost lokalnega e-commerca!

Če vas zanima

Zainteresirani nam pošljite kratko sporočilo na b2bmarketing@ceneje.si