lokalno-iskanje

Shopper’s Mind Slovenija s ponosom predstavlja novo podobo nacionalne oznake zaupanja CERTIFIED SHOP®, ki je v zadnjem letu postala prepoznaven pokazatelj zaupanja vrednih spletnih trgovcev. V nadaljevanju preverite, zakaj smo se odločili za novo podobo oznake ter kakšne so prve reakcije spletnih trgovcev.

CERTIFIED SHOP® v enem letu postala prepoznana oznaka zaupanja

Ecommerce je izjemno dinamična dejavnost, saj se spremembe v nakupnem vedenju potrošnikov dogajajo praktično na dnevni ravni. Za vse ponudnike, ki želijo ostati konkurenčni, je nujno, da pazljivo spremljajo trende v industriji, še posebej reakcije lastnih kupcev. O tem, kaj konkretno je privedlo do odločitve za novo podobo nacionalne oznake zaupanja CERTIFIED SHOP®, smo povprašali dr. Jeleno Rašula, vodjo digitalnega marketinga Shopper’s Mind za celotno regijo.

V zadnjem letu smo s ponosom spremljali, kako je bila oznaka zaupanja CERTIFIED SHOP® sprejeta v regiji. Tako v Sloveniji kot na Hrvaškem se je izkazalo, da je potreba po takšni oznaki precej visoka. Na eni strani so namreč tu trgovci, ki želijo kupcem pokazati, da je neodvisna institucija potrdila, da so vredni zaupanja, na drugi strani pa si kupci želijo kakovostne oznake, ki zagotavlja, da so pri spletnem nakupovanju varni.

Tako se nam je v Sloveniji pridružilo preko 60 spletnih trgovcev, na Hrvaškem več kot 40. V letu dni je CERTIFIED SHOP® postala prepoznana oznaka zaupanja, s tem pa si je zaslužila tudi podobo, ki že na prvi pogled odraža izkazano zaupanje kupcev.”

Kaj pridobite z novo oznako zaupanja CERTIFIED SHOP®?

  • potrjuje pozitivno mnenje vaših kupcev
  • potrjuje skladnost vaše spletne trgovine s standardi varnega nakupovanja na spletu
  • omogoča vam vpogled v oceno in izkušnjo skrivnega kupca
Pridobite svojo oznako CERTIFIED SHOP® »

Odlične prve reakcije trgovcev

Nov izgled oznake smo predstavili aprila na največji konferenci s področja spletnega nakupovanja v regiji, Ecommerce Day 2017, kjer se je zaključilo tekmovanje Web trgovac godine. Na slednjem je tekmovalo tudi veliko slovenskih spletnih trgovcev, ki poslujejo na obeh trgih in ki so že ponosni nosilci oznake zaupanja CERTIFIED SHOP®.

Nova oznaka je med trgovci odlično sprejeta. “Nad novo podobo oznake smo naravnost navdušeni! Na vso moč se trudimo vzdrževati nivo zadovoljstva kupcev in poskrbeti, da je vsak nakup kar se da prijeten, da bi upravičili njihovo izkazano zaupanje,” je povedal predstavnik spletne trgovine kucanski-aparati.hr.

Vas zanima več?

Preberite tudi: