Druženje (bodočih) podjetnikov in vseh radovednih posameznikov s podjetniško žilico se hitro bliža. 10. Dnevi podjetništva bodo namreč potekali že prihodnji teden, 14. in 15. novembra. Program je pester, predvsem pa aktualen in uporaben, zato ne preseneča, da prostih mest hitro zmanjkuje.

Še niste prijavljeni? Prijavite se!

Podjetje Data v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana podjetniške dneve organizira že desetič. Tokrat bodo potekali 14. in 15. novembra v prostorih ljubljanskega Tehnološkega parka.

Kakšne bodo teme letošnjih predavanj?

Predstavili bodo zakonodajne spremembe na področju trga dela in nove pristojnosti delovnih inšpektorjev, z iskalci kadrov pa bodo spregovorili o zaposlovanju in aktualnih spremembah na trgu delovne sile.

Podjetnikom bodo predstavili evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Izvedeli bodo, kako se bo spremenilo pridobivanje osebnih podatkov za poslovno uporabo.

Udeleženci bodo prav tako imeli možnost spoznati trende v FinTech industriji in digitalnem marketingu.

Predstavili bodo tudi dva zanimiva projekta – Erasmus za podjetnike in Žensko podjetništvo. Slednji višje izobraženim ženskam brez zaposlitve, ki se želijo podati na samostojno poslovno pot, nudi možnost pridobitve subvencije v višini 5.000 evrov.

Ne bodo pa se izognili niti aktualnim davčnim spremembam – med drugim bodo govorili o višini DDV, uporabi vezane knjige računov, višini in obračunavanju olajšav pri dohodnini, o bolniški odsotnosti in zdravstvenem nadomestilu – in kriptovalutah.

Zanimanje za 10. Dneve podjetništva je veliko

Udeležba na 10. dnevih podjetništva je brezplačna, a je število mest za udeležence omejeno. Če še niste prijavljeni, zato ne odlašajte. Izkoristite priložnost in pridite po podjetniško znanje. Prijavite se lahko na eno ali na več predavanj, debat oziroma okroglih miz.

Prijavite se!

Na voljo tudi brezplačna individualna svetovanja

Poleg bogatega programa pa bodo na 10. Dnevih podjetništva vsem udeležencem na voljo tudi kratka individualna svetovanja. Povsem brezplačno bodo lahko dobili odgovore na konkretna vprašanja. Svetovali bodo strokovnjaki iz podjetja DATA – iz računovodskega servisa, podjetniškega in pravnega oddelka, iz oddelka za razpise in razvoj in oddelka spletnega marketinga.

Novico so pripravili pri Data.si.