Kaj narediš, ko naletiš na težavo? Preprosto – rešiš jo!

In točno to je naredilo mlado slovensko podjetje, ki je leta 2020 lansiralo revolucionarno orodje ROAS monster.

 

Žan Bagarič, direktor podjetja, je leta 2008 je ustanovil agencijo za performance marketing Bsmart. Zaradi izjemno dobrih rezultatov agencije je količina dela agencije eksponentno naraščala. Dela je bilo tako veliko, da so se v podjetju odločili ustvariti orodje, ki jim bo pomagalo optimizirati delovni proces in skrajšati delovne urice. In tako je nastal ROAS monster.

ROAS monster je marketinško orodje, namenjeno vsem podjetjem, ki oglašujejo na Facebooku, Googlu ali TikToku. Njegova glavna prednost je, da združuje podatke iz vseh oglaševalskih kanalov in tako izboljša potek dela, prihrani čas in olajša vsakodnevne naloge na vseh nivojih podjetja.

CEO

Vodjem omogoča popoln pregled nad celotnim dogajanjem v podjetju. Prikaže uspešnost poslovanja in rezultate, ki povedo, ali podjetje ustvarja profit ali izgubo. 

VODJA MARKETINGA

Vodje marketinških oddelkov s pomočjo orodja ROAS monster v trenutku vidijo, kako učinkovito razporediti oglaševalski budget in ga nameniti tja, kjer bo ustvarjal največ profita.

FACEBOOK, GOOGLE ALI TIKTOK OGLAŠEVALEC

Oglaševalcem omogoča popoln pregled nad lastnim delom.  Prikaže jim, kateri oglasi generirajo profit in kateri izgubo, katere naloge so prioritetne, katera kampanja prinaša boljše rezultate.

NABAVNIK

Nabavniki lahko v trenutku dostopajo do podatkov, ki prikazujejo pravo profitabilnost izdelka. Posledično lahko pri nabavi sprejmejo informirane odločitve, ki izboljšajo likvidnost podjetja.

ANALITIK

Analitiki se lahko poslovijo od neskončnih Excel tabelic. ROAS monster nudi vse podatke takoj in na enem mestu. Analitikom s tem prihrani ogromno količino časa in poveča njihovo produktivnost.

ROAS monster omogoča boljšo organizacijo dela, dvig prodaje in zvišanje profita. Podjetja, ki so v svoje poslovanje vključila orodje ROAS monster, v povprečju poročajo o kar 22 % dvigu ROI-ja!

Vas zanima več?

Do konca leta 2022 lahko orodje ROAS monster popeljete na brezplačno 30-dnevno testno vožnjo. Brezplačen preizkus zajema možnost uporabe vseh funkcij in asistenco strokovnjaka, ki bo poskrbel za brezhiben in enostaven onborading proces.

Pripravljeni? Zavežite pasove in se zapeljite proti pošastno dobrim marketinškim rezultatom.