Kje bomo letos udobno sedeli?

Kljub nizkim zimskim temperaturam in tako težko pričakovani snežni odeji se slovenski potrošniki glede na povpraševanje, ki smo ga zaznali v preteklih dneh na Ceneje.si (del skupine Heureka), pospešeno ozirajo za ponudbami pohištva in bele tehnike. Ponovoletne razprodaje, novoletne zaobljube o novih začetkih, ureditvi doma … so vse to razlogi za iskanje izdelkov iz blagovnega segmenta pohištva na spletu?

Gibanje povpraševanja izpred preteklih let kaže, da med mesecem novembrom in januarjem kupci izrazito povprašujejo po novih sedežnih garniturah. Zanimanje s pomladjo le rahlo upade, nato sledi malce poletnega zatišja, zatem pa ponoven interes s strani potrošnikov. Na Ceneje.si ugotavljamo, da je nakup sedežne garniture močno pogojen z letnimi časi – večje zanimanje vlada torej takrat, ko večji del dneva preživimo doma, in sicer ob gledanju filmov in druženju s prijatelji.

Bodite pripravljeni in svoj asortiman izdelkov ponudite spletnim kupcem v svoji končni fazi nakupa. Kontaktirajte prodaja@ceneje.si in si priskrbite vse potrebne informacije o oglaševanju in možnostih izpostavitve vaših izdelkov, ki bodo vaše potencialne spletne kupce pripeljali v vašo trgovino.

Kupci na lovu za pralnimi stroji?

Potrošniki pa se v mesecih od novembra pa vse do junija tudi izčrpno informirajo glede ponudb bele tehnike. Trenutno se ohranja še trend visokega povpraševanja po pralnih strojih. Take trajne dobrine zahtevajo od potrošnika dobro raziskan trg in razpon ponudb – točno to, kar omogoča Ceneje.si. S pravočasnim oglaševanjem in izpostavitvijo različnih modelov pralnih strojev na naši platformi za primerjalno spletno nakupovanje boste zajeli večje število preudarnih kupcev, ki po naših podatkih ohranjajo visok nakupni interes vse do poletja.

Trenutno so blagovne znamke pralnih strojev, po katerih najbolj povprašujejo slovenski spletni kupci: GORENJE, BEKO, BOSCH, CANDY in ELECTROLUX.

Najbolj iskani pa so modeli: pralni stroj GORENJE WNHEI72SAS, pralni stroj BEKO WUE7511XWW, pralni stroj GORENJE WA844, pralni stroj GORENJE WNEI84BS in pralni stroj GORENJE WNEI74SBS.

Sušenje pozimi ne bo več problem

Pozimi sušimo v notranjih prostorih, zato je sušilni stroj izjemno koristen in priročen v času zime, saj nas rešuje dolgotrajnega sušenja perila. Povpraševanje po sušilnih strojih precej naraste z mesecem septembrom. Vrh doseže v novembru, kar je rezultat številnih ugodnih Black Friday ponudb izdelkov bele tehnike. Decembra zanimanje za sušilne stroje nekoliko upade, z začetkom leta pa je mogoče zaznati ponoven poskok. Prav ta poskok opažamo tudi te dni, kar pomeni, da so slovenski spletni kupci na lovu za najboljšimi ponudbami sušilnih strojev.

Trenutno so TOP 5 blagovne znamke sušilnih strojev: GORENJE, BEKO, BOSCH, CANDY in AEG. Najbolj iskani modeli pa: GORENJE kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko DE82/GD, Candy sušilni stroji CSO C 8 DF-S, BEKO sušilni stroj DF7412PA, GORENJE sušilni stroj DA83IL/I WaveActive in sušilni stroj GORENJE DNE7B.

Za več informacij o možnostih oglaševanja in izpostavitve svojih izdelkov na platformi Ceneje.si prosimo, kontaktirajte prodaja@ceneje.si in si zagotovite pravočasno vidnost.