Veste, kdaj se povpraševanje po modnih dodatkih začne dvigovati? Iz podatkov Ceneje.si je jasno, da se potrošniki intenzivneje začnemo posvečati kombiniranju oblačil in različnih modnih dodatkov med seboj že, ko se prikradejo prvi hladnejši jesenski dnevi.

Meseca oktobra se začne tovrstno povpraševanje naglo dvigovati, visoko pa ostane vse do meseca marca. Vrh je v preteklih letih doseglo v februarju, le lansko leto je bilo nekoliko drugačno, saj je bilo mogoče največ zanimanja za izdelke iz kategorije modni dodatki opaziti že v mesecu januarju.

Slovenski kupci so v preteklem mesecu najpogosteje iskali vrhunski 4-delni set nakita s kristali Swarovski SW 006, s katerim so načrtovali poživitev svojega outfita. Med TOP 5 izbir izdelkov se je uvrstila tudi torbica Bols Deva Nerima blagovne znamke DESIGUAL, rdeča torbica MARYNA ter ravno tako rdeč štiridelni komplet ženskih torbic ASPIN ter 40-litrski trdi kovček DAVID JONES CHAUVETTO.

Opažamo, da Slovenci pri nakupu modnih dodatkov ne prisegajo na določeno blagovno znamko, saj prvo mesto med priljubljenimi zasedajo t.i. GENERIČNI IZDELKI, skupina, kjer se najbolj iskani in priljubljeni kosi. V minulem mesecu je omenjeni skupini sledila blagovna znamka DESIGUAL, tretja po priljubljenosti je bila GUESS, med prvih 5 pa sta se uvrstili tudi znamki: SAMSONITE in DAVID JONES.

Če vas zanima več, ali bi si želeli pridobiti vpogled v omenjeno kot tudi katerokoli drugo kategorijo, nam pišite na podpora@ceneje.si e-mail naslov. Tukaj smo, da vam pomagamo bolje poslovati, zato ne odlašajte 🙂