Dogodek epskih proporcev, kjer se prepletajo maloprodaja, tehnologija in inovacije.

Z veseljem sporočamo, da sodelujemo s Shoptalk Europe, skupnostjo za spodbujanje pogovora o prihodnosti maloprodaje. Kot taki bi vas zatorej povabili, da se nam od 9. do 11. maja pridružite v Barceloni – na Shoptalk Europe! Na letošnji konferenci se pričakuje več kot 3500 udeležencev iz maloprodajnih trgovin (udeleženci z vodilno vlogo), priznanih blagovnih znamk in inovatorjev na področju maloprodaje.

Vredno je omeniti, da je eden od treh udeležencev na ravni C (CEO, CMO, CFO …) ali VP. S predstavniki iz več kot 55 držav bo letošnja tridnevna konferenca sklepanja pomembnih poslovnih povezav, pogovorov in spoznanj – dogodek, ki ga ne smete zamuditi. ŠE POSEBEJ, ČE VAM VSE STROŠKE KRIJEJO ORGANIZATORJI!

BARCELONA
Fira Gran Via [9. – 11. maj]

• VAŠA FREE VSTOPNICA •
Program za gostujoče trgovce in blagovne znamke 

V okviru omenjenega programa (en. “The Hosted Retailers & Brands Programme”) so osebe z odločevalno funkcijo (tudi prodaja/marketing) v podjetjih, ki na letni ravni generirajo od 25 do 100 milijonov €, upravičeni do zastonj karte poleg 650 € kritja za stroške prevoza in nastanitve. Vse, kar morate storiti, je privoliti v udeležbo na največ osmih (15 minutnih) sestankih s ponudniki vam relevantnih storitev. Dve uri vašega časa za sestanke v zameno za kritje vseh potovalnih stroškov in vstopnico na 3 dnevno konferenco se pa za naše pojme še kako splača!

 Časa za prijavo imate do 6. aprila

Kapacitete so skoraj že povsem polne, zato je treba oddati povpraševanje. V kolikor bi radi izkoristili to once in a life-time ponudbo, naj vas spomnimo – konferenco obiščete povsem zastonj! Oddajte povpraševanje, mi pa vas povežemo z organizatorji.

S pošiljanjem podatkov potrjujete, da se strinjate s Splošnimi pogoji. Nameni obdelave, način hrambe in varovanja osebnih podatkov ter vaše pravice so opisani v Pravilih o zasebnosti.