Čolni

Vse od maja do septembra zaznavamo sezonsko povečanje povpraševanje po čolnih, a julija doseže nakupni interes po tovrstnih vodnih prevoznih sredstvih svoj vrh. Poskrbite za izpostavitev svojih čolnov na Ceneje.si pravočasno, da jih spletni kupci opazijo in kupijo še pravočasno pred svojim morskim dopustom.

Trenutno naši podatki kažejo, da slovenski dopustniki in ljubitelji valov najbolj zaupajo blagovni znamki čolnov GLADIATOR, saj je bilo izkazanega povpraševanja potrošnikov v letu 2022 – največ. Sledijo ji tradicionalno priljubljen INTEX, blagovne znamke AQUA MARINA, BESTWAY in CAPERLAN. Še vedno pa imate čas tudi vi, da pravočasno ujamete val povpraševanja in izpostavite svojo ponudbo čolnov na Ceneje.si.

In s čim bodo Slovenci letos rezali valove? TOP izbira med navdušenci nad morskimi doživetji in vodnimi aktivnostmi je to poletje čoln INTEX Excursion 4, napihljiv čoln, ki je primeren za do 4 osebe. Izdelan je iz masivnega vinila, kar mu omogoča dolgo življenjsko dobo.

Udobna sedišča so idealna za daljše sedenje čoln pa je tudi opremljen z držali za vesla. Paket vključuje 2 vesli in tlačilko. Spletne kupce so prepričali še: Gladiator gumenjak AK300AD GRAY, Gladiator gumenjak C330AD WHITE-BLUE, napihljivi čoln Gladiator B 330AD in gumenjak za ribolov z vabo LIGHT-DARK GRAY CAPERLAN FLTB-5.

SUPI

Slovenski potrošniki so pretekla leta postavili SUP-e med svoje TOP izbire poletnih športnih pripomočkov in opreme. Letos pa smo prvič opazili nekoliko drugačen trend pri supanju, priljubljenem športu Slovencev. Podatki Ceneje.si namreč kažejo, da so se spletni kupci nekoliko naveličali običajnega supanje, kjer so za premikanje po vodni gladini uporabljali veslo ter lastne mišice. Letos se je množica potrošnikov odločila za drugačno ‘razgibavanje’.

Med najpopularnejšimi izbirami v kategoriji SUP smo opazili, da TOP izbira sploh ni bil SUP – temveč AQUA MARINA električni vodni pogon BlueDrive S Power Fin sup, torej – električni motor, ki omogoča premikanje SUP-a brez fizične aktivnosti uporabnika. Videti je, da se športno navdušenje pri tovrstnih športnih pripomočkih umirja, nadomeščajo pa ga udobje in naprave, ki to v čim večji meri uporabniku tudi omogočajo.

Med TOP 5 izbir so se po električnem motorju le uspeli uvrstiti tudi SUP-i, in sicer: Paddleboard BESTWAY SUP 65342 Hydro-Force (3.05mx84cmx12cm), AQUA MARINA SUP Vapor 10’4 NEW, napihljivi SUP BESTWAY Aqua Journey Set in SUP deska HYDRO FORCE Sea Breeze 10′, kar nam daje upanje, da bo SUP še vedno ostal predvsem – športni pripomoček, ki bo spodbujal in omogočal koristno telesno aktivnost. 

Eden od najučinkovitejših načinov pregledovanja ponudbe, lastnosti in cen izdelkov pred samim nakupom je zagotovo tudi največja platforma primerjalnega nakupovanja v regiji Ceneje.si. Če vas zanima več o izpostavitvi svojih izdelkov ali bi si želeli pridobiti vpogled v omenjeno kot tudi katerokoli drugo kategorijo, nam pišite na podpora@ceneje.si e-mail naslov. Tukaj smo, da vam pomagamo bolje poslovati, zato ne odlašajte 🙂