BREZPLAČNA VSTOPNICA za trgovce in blagovne znamke

+ do 650 € povračila potnih stroškov in stroškov nastanitve ter dodatnih 100 € (skupaj 750 €!), če se prijavite z našo posebno promocijsko kodo (razkrito po izpolnitvi spodnje ankete)

Edini pogoj je udeležba na največ osmih (8) 15-minutnih srečanjih na kraju samem s sodelujočimi sponzorji (“gostiteljska srečanja”).

To je vse.

Na ta način dobite:

  • Brezplačno vstopnico za Shoptalk Europe.
  • Povračilo potnih stroškov in stroškov nastanitve v višini najmanj 650 EUR.
  • Individualna srečanja z najbolj inovativnimi tehnološkimi podjetji v Evropi, ki bodo vašemu poslovanju zagotovila prihodnost.
  • Tri dni vpogledov najprodornejše mislece v panogi, zabave, ekskluzivne večerje in povezave, ki spreminjajo pravila igre v celotnem ekosistemu.
  • Priložnosti za promocijo blagovnih znamk in izdelkov na celotnem razstavnem prostoru.

Če pa želite od dogodka iztržiti kar največ, se lahko odločite, da se prijavite tudi na odprta srečanja s posamezniki (tudi nesponzorskimi) in sodelujete v programu. Na vsa srečanja se lahko prijavite dvakrat, tako da koristijo vsem, in so odvisna od vaše individualne razpoložljivosti – to je popolnoma neobvezno.

Vas zanima?

Izpolnite ta kratek obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali promocijsko kodo, v kolikor ste do nje upravičeni.

S pošiljanjem podatkov potrjujete, da se strinjate s Splošnimi pogoji. Nameni obdelave, način hrambe in varovanja osebnih podatkov ter vaše pravice so opisani v Pravilih o zasebnosti.