Digitalna solidarnost je iniciativa po italijanskem zgledu z namenom vzpostavljanja skupnosti podjetij, ki lahko z inovativnimi rešitvami in storitvami zmanjšajo družbeni ter gospodarski vpliva koronavirusa. Projekt želi spodbuditi podjetja, da brezplačno ponudijo storitve, ugodnosti ali rešitve za izboljšanje življenja ljudi, ki so v tem trenutku prisiljeni spremeniti svoje navade.

V sklopu iniciative si tako prizadevajo olajšati:

  • delo na daljavo, s hitro in brezplačno povezljivostjo ter uporabo naprednih pametnih delovnih platform,
  • brezplačno prebiranje časopisov preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika,
  • dostop do učnih vsebin in tečajev usposabljanja na daljavo,
  • nakupovanje preko spleta.

Kot ponudnik digitalnih storitev smo k Digitalni solidarnosti pristopili tudi v podjetju Ceneje d.o.o. in omogočili dostop do produkta, ki je v času koronavirusa na voljo brezplačno in olajša vsakdanje življenje pri trenutnih ukrepih. Pri CERTIFIED SHOP® tako nudimo manjšim in srednjim e-trgovinam v Sloveniji (do 100.000 € prometa letno) certifikacijo GRATIS in 4 mesece brezplačne uporabe oznake zaupanja CERTIFIED SHOP®. S tem želimo dvigniti zaupanje v spletno nakupovanje slovenskih podjetij ter tako vsaj malo pomagati pri premagovanju izzivov s katerimi se srečujejo spletne trgovine v teh težkih časih.

#dajnazaj #digitalnasolidarnost

Vpišite kodo CSFREE4 in Certificirajte svojo spletno trgovino BREZPLAČNO in se pridružite trgovcem, ki jim kupci brezpogojno zaupajo.