Dopusti so tu! In izdelki, ki jih potrošniki trenutno najbolj potrebujejo, preden se odpravijo na zaslužene počitnice so – avtomobilski prtljažniki in kovčki. Povpraševanje po tovrstnih izdelkih začne vsako leto počasi naraščati že v prvih mesecih leta, a vrh zaznavamo v vročih poletnih mesecih, ko se ljudje odpravljajo na oddih ob morju.

V preteklih letih se je od aprila naprej povpraševanje strmo vzpenjalo, vrh pa doseglo v mesecu juliju. Nato so se razmere in trendi nekoliko spremenili v specifičnem, koronskem letu in premaknili vrh že na mesec junij, vse do konca julija pa zanimanje ni upadlo. Očitno se je gibanje povpraševanja tudi v naslednjih letih prilagodilo novi realnosti z nekoliko spremenjenimi nakupovalnimi navadami, saj smo opazili, da interes po prtljažnikih in kovčkih ostaja vsako leto visoko vse do meseca septembra.

In katere blagovne znamke so tiste, ki prepričajo slovenske popotnike in turiste? Trenutno so to: THULE, MENABO, G3, MULTIPA in FARAD.

Slovenski kupci so v letošnjem letu najpogosteje iskali THULE nosilec za kolesa VELOCOMPACT 927 7pin.  Izjemno priljubljeni, tako da so se uvrstili med TOP 5 izbir slovenskih potrošnikov pa so še: THULE nosilec koles za kljuko za 2 kolesa VELOCOMPACT 925 7pin, THULE strešni kovček Motion XT L, THULE nosilec za kolesa EASYFOLD XT 3 934 in MENABO strešni kovček Marathon 400.

Ne čakajte, da vaši potencialni kupci odpotujejo brez vašega izdelka na vrhu avtomobila! Izpostavite svoje izdelke na Ceneje.si tudi vi, naj bodo brezskrbni  dopustniški dnevi slovenskih potrošnikov tudi vaša zasluga. Spletni kupci namreč stalno iščejo nove kanale in ugodne ponudbe na spletu in to jim omogočamo na Ceneje.si. Pri nas prihranijo čas iskanja želenega izdelka ter z izbiro najugodnejše ponudbe tudi svoj denar. Naj storijo vse to še pred dopustom!