Na vodilnem slovenskem portalu za primerjalno nakupovanje Ceneje.si smo pred samim vrhom sezone povpraševanja po izdelkih za urejanje vrta in okolice pripravili analizo nakupnega vedenja potrošnikov. Naši podatki so zanesljiv kazalnik nakupnih navad in razkrivajo, kdaj se potrošniki najpogosteje odločajo za nakup izdelkov iz omenjene podkategorije, katere izdelke in blagovne znamke najpogosteje iščejo ter kaj lahko pričakujemo v letu 2020.

Prodajate izdelke v podkategoriji VRT IN OKOLICA ali o tem razmišljate? Na Ceneje.si je v omenjeni skupini izpostavljenih skoraj 14.000 produktov in čez 530 blagovnih znamk. Preverite, kakšne priložnosti se tudi vam odpirajo z izpostavitvijo svojih izdelkov in pravočasnim oglaševanjem.

V nadaljevanju se seznanite z natančnim časom povpraševanja po vaših izdelkih ter priljubljenih znamkah in produktih, ki jih kupci iščejo na spletu. Pripravite se na trenutek najvišjega interesa za urejanje okolice s strani vaših potencialnih kupcev in jim v ključnem trenutku ponudite točno tisto, kar želijo.

Če želite izvedeti še več, vpišite svoje podatke in pridobite dostop do celotnega članka.