Veste, kdaj je vrh za nakupovanje zimskih oblačil ter oblačil za prehodno sezono ter prihajajočo pomlad, ko kupci v povprečju na spletu zapravijo kar 51,7 za nakup posameznega kosa oblačil?

Če v svoji spletni trgovini ponujate oblačila ter obutev, je glede na svetovne trende pospešene rasti spletne prodaje nujno odlično poznavanje razmer trga ter navad kupcev v omenjeni kategoriji. Na vrh povpraševanja se morate spletni trgovci pripraviti pravočasno, da ste v trenutku največjega zanimanja, na Ceneje.si, že pripravljeni!

S spremljanjem gibanja povpraševanj po oblačilih v zimskih mesecih in prihajajočem obdobju zgodnje pomladi, boste izvedeli:

  • kako z leti narašča nakupovanje oblačil,
  • katere so top blagovne znamke v hladnejših mesecih in
  • katere skupine oblačil so najbolj iskane.

Preberite članek v celoti in preverite trende rasti, najbolj iskane izdelke ter blagovne znamke izbrane kategorije na Ceneje.si in poskrbite, da bodo vaši izdelki objavljeni pravi čas:

S pošiljanjem podatkov potrjujete, da se strinjate s Splošnimi pogoji. Nameni obdelave, način hrambe in varovanja osebnih podatkov ter vaše pravice so opisani v Pravilih o zasebnosti