Preverite koledar najvidnejših domačih in mednarodnih dogodkov s področja spletne trgovine, digitalnega marketinga in prisotnosti na spletu, ki jih ne smete zamuditi!

Aktualni domači in tuji ecommerce dogodki

11. 6. 2019
Ljubljana

B2B središče: Dan vodje digitalnega marketinga v B2B podjetju

Odlična B2B podjetja so že pred časom ugotovila, da dober digitalni marketing pritegne prave kontakte, zagotavlja sledljivost in personalizacijo, razbremeni prodajo in omogoča merjenje ter optimizacijo. Digitalni marketing tako ne predstavlja le delčka aktivnosti, temveč so mu najboljša B2B podjetja namenila strateško funkcijo, ki zagotavlja, da digitalna orodja podpirajo poslovne cilje.

13. 9. 2019
Ljubljana

WEBSI dan

WEBSI dosje bo v letu 2019 že osmič zapored predstavil vidnejše digitalne rešitve v Sloveniji ter podjetja in posameznike, ki so na tem področju razpoznavni. WEBSI dan se bo odvil 13. septembra 2019 v Ljubljani, ko bomo tudi podelili nagrade WEBSI Spletnim prvakom 2019!

26. 9. 2019
Ljubljana

POMP FORUM: Kontekst vsebinskega marketinga že 10 let

Konferenca POMP Forum je ena najstarejših, največjih in najstrokovnejših mednarodnih konferenc o vsebinskem marketingu na svetu. Vsako leto se na konferenci seznanimo z novimi trendi in atraktivnimi primeri s področja korporativnega komuniciranja, marketinga in odnosov z javnostmi.

28. 11. – 29. 11. 2019
Portorož

21. SEMPL

Mednarodni govorci, vplivne znamke in številne poslovne priložnosti na SEMPL vsako leto privabijo več kot 1.200 marketinških, medijskih in komunikacijskih strokovnjakov iz Srednje in Jugovzhodne Evrope.

Prepriča jih tudi SEMPL-ova edinstvena atmosfera, saj je dogodek dovolj velik za širjenje poslovnih poznanstev, hkrati pa je dovolj intimen, da lahko svojega najljubšega govorca povabijo na kavo.