Ecommerce dogodki

2595

Preverite koledar najvidnejših domačih in mednarodnih dogodkov s področja spletne trgovine, digitalnega marketinga in prisotnosti na spletu, ki jih ne smete zamuditi!

Aktualni domači in tuji ecommerce dogodki

17. 1. 2019
Ljubljana

Delavnica: Kako z email marketingom do vrhunskih rezultatov?
Email je eden izmed najmočnejših marketinških kanalov za podjetja vseh velikosti, z enim od najnižjih cen na konverzijo in najvišjo stopnjo uspeha. Še vedno pa ga mnogi neuspešno izkoriščajo. Zato vam bodo na delavnici pokazali, kako zgradite in maksimalno izkoristite potencial email baz.

22. 1. 2019
Ljubljana

WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!
Pri prvih korakih v WordPressu vam bo priskočil na pomoč strokovnjak, ki je postavil že 250 spletnih strani! WordPress je najbolj popularen CMS (ang. content management system), saj obvladuje kar med 50 in 60 odstotkov tržnega deleža.

14. 2. 2019
Ljubljana

Sales Summit
Prodajna konferenca Sales summit je dogodek, ki povzema trenutne glavne trende v prodaji in daje napoved za prihodnje leto. Konferenca skuša osvetliti nekaj ključnih področij prodaje v našem prostoru.

20. 2. 2019
Berlin

E-commerce Berlin Expo
Vabljeni na ecommerce dogodek, ki bo 20. 2. 2019 v (tehnološki) prestolnici Nemčije. Organizatorji pričakujejo več kot 5.000 obiskovalcev in več kot 150 razstavljavcev. Dogodek ponuja priložnosti za vse v ecommerce ekosistemu.