Ecco Verde, spletna trgovina, ki se ponaša z naravno kozmetiko mednarodno priznanih blagovnih znamk. O njihovi odličnosti dodatno priča to, da so na tekmovanju Spletni trgovec leta 2019 odnesli kar dve nagradi. Nagrado za najboljšo spletno trgovino v kategoriji Lepota in zdravje ter glavno nagrado za manjše trgovce Web Challenger Award.

Kot nam je povedal tudi Elvis Kenik sta ti dve nagradi samo dodaten dokaz, da delajo dobro in so na pravi poti. Največji pomen uspeha pripisujejo razvoju spletne trgovine, saj je le-ta njihov vsakdanji kruh.

Zavedajo se, da kupci cenijo kvaliteto in raznoliko ponudbo – njihova spletna stran vsebuje več kot 18.000 izdelkov naravne kozmetike 250 različnih blagovnih znamk. Kupci dajejo vedno večji poudarek naravni kozmetiki, tako Ecco Verde iz dneva v dan lahko gradi na zaupanju. Svojim strankam so vedno na voljo in jim nudijo 100 % podporo.

»Za uspeh so ključne tri temeljne zadeve – odlična ponudba, odlična podpora ter hitra in ugodna dostava,« je zaključil Elvis Kenik.