Prosto delovno mesto

V podjetju Ceneje d.o.o., kjer upravljamo vodilne primerjalne platforme v regiji in s številnimi ecommerce storitvami v okviru Shopper’s Mind skrbimo za razvoj spletne trgovine, imamo vedno radi nove izzive in uresničujemo pogumne načrte. Letošnje leto je za nas še posebej pomembno, saj smo se v aprilu preselili v nove poslovne prostore. Po novem nas najdete v Dunajskih kristalih na Štukljevi cesti 40 v Ljubljani!

Zaradi izjemno uspešne širitve, razvoja novih rešitev in povečanega obsega dela smo v zadnjem času večkrat razširili našo ekipo in prejšnji poslovni prostori so postali premajhni za skoraj 30 sodelavcev in naše inovativne ideje. Nove delovne prostore smo našli v sodobnih, tehnološko naprednih Dunajskih kristalih na Štukljevi cesti 40, ki zaradi edinstvene lokacije na križišču med Dunajsko vpadnico in obvoznico predstavljajo vrata v osrčje Ljubljane.

Direktor podjetja mag. Darko Dujič takole opisuje nove delovne prostore:

darko dujic“Prostori so urejeni po principu open-office in odlikujejo jih izvirni koncepti, ki spodbujajo motivacijo za delo, oblikovanje svežih idej in kreativnost. Zasnovani so za medsebojno povezovanje, učinkovito timsko delo in deljenje izkušenj ter omogočajo prijetno, zdravo delovno okolje.

Verjamemo, da bomo v novih poslovnih prostorih še lažje uresničevali naše poslanstvo – biti prva misel pred vsakim nakupom sodobnega potrošnika, promovirati in razvijati spletno trgovino v regiji ter pomagati spletnim trgovcem, da uspešno konkurirajo v novem digitalnem poslovnem okolju.«

O podjetju:

Podjetje Ceneje d.o.o. že več kot 10 let upravlja vodilne spletne platforme za primerjalno nakupovanje v regiji: Ceneje.si, Jeftinije.hr, Idealno.rs in Idealno.ba. Podjetje upravlja tudi z blagovno znamko Shopper’s Mind, ki je namenjena razvoju spletne trgovine v regiji. Pod njenim okriljem v Sloveniji (smind.si) in na Hrvaškem (smind.hr) nastajajo ecommerce rešitve, med katerimi so najbolj prepoznane oznaka zaupanja CERTIFIED SHOP®, konferenca Ecommerce Day in tekmovanje Spletni trgovec leta.

Foto utrinki novih prostorov: