75 % slovenskih spletnih kupcev obišče Ceneje.si!

2345

Kaj je Ceneje.si in zakaj sodelovati z nami?

Je vodilni slovenski portal za primerjalno nakupovanje in prva misel pred nakupom sodobnega pametnega potrošnika, za trgovce pa glavna stična točka s kupci, ki so že globoko v nakupnem procesu. O tem, da morate biti z nami, govori že več kot 350 spletnih trgovcev, ki sodelujejo z nami v Sloveniji, v regiji že več kot 500.

Ali ste vedeli, da od 50 do 90 % vaših potencialnih kupcev v nakupnem procesu išče informacije o izdelkih na Ceneje.si?

Pripeljemo vam relevantne kupce, ki resno razmišljajo o nakupu! Če vas ni pri nas, jim ne dajete druge izbire, kot da kupijo pri vaši konkurenci. Ne izpustite priložnosti, da s svojo ponudbo nagovorite več kot 500.000 slovenskih potrošnikov. 

Potrošniki v fazi raziskovanja in izbire na Ceneje.si iščejo relevantne informacije o cenah, izdelkih, atributih in ponudbah za bolj preudarno nakupovanje. Predstavite jim pravo vrednost svoje ponudbe! Izpostavitev na Ceneje.si je enostavna, hitra in potrjeno prinese merljive rezultate.

»Trgovci morajo znati ovrednotiti vrednost vsakega obiska na svoji spletni strani. Gre za vprašanje, ali dobiš promet od ljudi z oglasom na informativnih straneh, ki je pogosto nerelevanten, ali pa dejansko na svoje spletno mesto pripelješ kupca, ki resno razmišlja o nakupu. Smo virtualni nakupovalni center, ki pripelje naše uporabnike do rešitev,« priložnost za spletne trgovce izpostavlja izvršni direktor Ceneje d.o.o. Darko Dujič.

Ne izpustite priložnosti, da nagovorite več kot pol milijona potencialnih kupcev! Izpolnite obrazec za vpis trgovine in pokličemo vas še danes. 

OBJAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here