Še dobra dva tedna nas ločita od prvega šolskega dne in starši šolarjev se že pospešeno pripravljajo na nov začetek šolskega leta. Na primerjalnih platformah skupine Heureka (del katere je tudi največji spletni primerjalnik Ceneje.si, zlasti pa na območju regije Adriatic, opažamo velik skok povpraševanja po šolskih potrebščinah, pa tudi vsakdanjih oblačilih, kot so recimo udobne trenerke, ki jih bodo šolarji očitno nosili v šolskih klopeh.

V zadnjih 30-ih dneh je povpraševanje po šolskih peresnicah v Sloveniji naraslo za 111 %, skok pri šolskih nahrbtnikih pa je bil 48-odstoten, medtem, ko se je nakupni interes za nakup beležk pred septembrom povečal za 72 %. Pravi čas, da ujamete množice staršev, ki so v nizkem štartu pred nakupom. S kakršnim koli vprašanjem glede izpostavitve svojih izdelkov v kategoriji Šolske potrebščine se lahko obrnete na podpora@ceneje.si in prejeli boste vse informacije o možnostih objave vaših izdelkov ter oglaševalskih aktivnostih. Poskrbite, da vas starši opazijo in kupijo prav izdelke, ki jih ponujate vi!

Slovenski šolarji bodo v letošnjem letu nosili šolske nahrbtnike blagovne znamke ABC123, med najbolj uveljavljenimi znamkami pa se je met TOP 5 najbolj priljubljenih zasidrala tudi znamka NIKE. Sledijo še brandi: DAKINE, FJÄLLRÄVEN in STREET.

Poleg nahrbtnikov, so med najbolj povpraševanimi izdelki t.i. šolski seti. Deklice se bodo najbolj razveselile prvega med priljubljenimi – 4-delnega šolskega seta blagovne znamke ABC123 Zvončica, za nežnejši del šoloobveznih učencev bo primeren tudi set DELNI METULJ, prav tako znamke ABC 123, fantje pa se bodo razveselili 3-delnega šolskega seta ABC123 Nogomet – iste blagovne znamke, torej ABC 123.

Med prvimi petimi po priljubljenosti sta se znašla še nahrbtnika NIKE, kar kaže tudi pri tovrstni opremi za šolarje na zaupanje potrošnikov blagovni znamki.

Očitno je, da se fashion kategorije v obdobju povpraševanje pred začetkom novega šolskega leta, prekrivajo s povpraševanjem po tipičnih šolskih potrebščinah. Šolar mora biti opremljen z ustreznimi in hkrati modnimi šolskimi nahrbtniki.

Učenci so torej pripravljeni na skok v šolske klopi in prve šolske mesece, pa ste vi, spletni trgovci tudi? S kakršnim koli vprašanjem glede izpostavitve svojih izdelkov v kategoriji Fashion ali Šolske potrebščine se lahko obrnete na prodaja@ceneje.si in prejeli boste vse informacije o možnostih objave vaših izdelkov ter oglaševalskih aktivnostih. Šolsko leto bo še dolgo!