PAMETNE URE IN MERILCI

Pri povpraševanju potrošnikov po pametnih urah in merilcih beležimo v zadnjih letih konstantno rast. Ti mali prenosni računalniki, ki jih priročno nosimo kar na zapestju, nam omogočajo nadgradnjo naših mobilnih telefonov. Dejstvo je, da nam poleg enostavnega dostopa do mobilnih aplikacij, predvajanja glasbe, navigacije ali brezstičnega plačevanja ponujajo še več zanimivih funkcij, ki jih pametni telefoni ne premorejo. Tako lahko posameznik s tovrstno pametno napravo spremlja tudi svoj srčni utrip, cikle spanja ter športne aktivnosti.

Na Ceneje.si zaznavamo vsakoletni manjši dvig povpraševanja že v spomladanskih mesecih, ko se zaradi vremensko ugodnih pogojev za gibanje na prostem poveča število rekreativnih športnikov. Drugi, največji porast pa je mogoče opaziti v poletnih mesecih, z izrazitim vrhom v mesecu avgustu.

Spletni kupci stalno iščejo nove kanale in ugodne ponudbe na spletu. Ravno to jim omogočamo na Ceneje.si – pri nas prihranijo čas iskanja želenega izdelka ter z izbiro najugodnejše ponudbe – tudi svoj denar.

Ob pregledu najbolj priljubljenih kategorij različnih blagovnih segmentov smo opazili, da se je povpraševanje v kategoriji pametnih ur in merilcev – ohranilo v največji meri med vsemi ostalimi kategorijami – v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Kontaktirajte nas na podpora@ceneje.si e-mail naslov in poskrbite za svojo vidnost!

V letošnjem letu so Slovenci najpogosteje povpraševali po pametni uri blagovne znamke GARMIN. Na vrhu lestvice najbolj iskanih izdelkov pametnih ur in merilnikov so se znašli tudi produkti brandov: HUAWEI, XIAOMI, SAMSUNG in APPLE.

Med TOP 10 izbirami pametnih ur in merilnikov v letu 2022 so se med TOP izbirami potrošnikov znašle: HUAWEI pametna ura Watch GT 2 Pro (46mm), HUAWEI pametna ura GT 2 (46 mm), Garmin Fenix 6X Pro (010-02157-01) 51mm, GARMIN pametna ura VIVOACTIVE 4S in XIAOMI pametna ura Mi Band 6.

Pametne ure in merilci tako ostajajo TOP izbire za obdarovanje v prazničnih mesecih, dosegle pa so tudi status zlate elektronske stalnice, h kateri se zatekajo tako športni navdušenci, potrošniki, ki skrbijo za svoje telo ter posvečajo spremljanju svojih dejavnosti več časa, kot tudi ljubitelji novih elektronskih naprav in digitalnih novosti. Povpraševanje kaže na podoben trend tudi v prihodnosti.

CESTNA KOLESA

Tudi kolesarski evforiji ni videti ne konca, ne kraja! Leto polno vzponov in padcev nam bo zagotovo ostalo v spominu, tako kolesarskim navdušencem kot tudi podatkovnim analitikom! Kategorija kolesarstva, ki je že tako ali tako precej priljubljena med slovenskimi spletnimi kupci, je z letošnjim julijem poskočila in dosegla lanski rekordni vrh povpraševanja! Naši kolesarski asi so za ponudnike koles zrežirali pravo pravljico, saj si tolikšnega povpraševanja po cestnih kolesih nismo predstavljali. 

Kontaktirajte nas na podpora@ceneje.si e-mail naslov in poskrbite za svojo vidnost!

Slovenski kolesarji najbolj prisegajo na cestna kolesa blagovne znamke WILIER, v popularnosti ji sledijo TRIBAN, VAN RYSEL, HEAD in SCOTT.

Najpopularnejša kolesa letošnjega leta so pri Slovencih: TREK cestno kolo DOMANE AL 4 DISK, HEAD moško cestno kolo PICTON I H22502, WILIER cestno kolo Cento10NDR Disc 2021, HEAD moško cestno kolo I-SPEED I H21403 in TRIBAN cestno kolo 120.

SKIROJI

Vožnja s skirojem je resnično zasvojljiva. Z njim se lahko uporabniki vozijo po soseski, ga uporabljajo kot prevozno sredstvo do delovnega mesta, ga vzamejo s seboj na sprehod s svojim kužkom ali za igro z otroki. Seveda so za izlete po  asfaltnih kolesarskih poteh primerne različne konstrukcije in oblike skirojev, da ne omenjamo posebnih freestyle skirojev. Vse to na Cenje.si najdejo spletni kupci, poskrbite, da bodo opazili tudi vaše skiroje, zato pravočasno poskrbite za ustrezno izpostavitev vaših izdelkov, saj zanimanje potrošnikov po skirojih ne upade do sredine jeseni, nato pa si lahko obetate ponoven, še večji skok v mesecu novembru.

Kontaktirajte nas na podpora@ceneje.si e-mail naslov in poskrbite za svojo vidnost!

Letos ljubitelji priročnih, mestnih prevoznih sredstev prisegajo na skiroje blagovne znamke URBANGLIDE, prepričali pa so jih tudi brandi: NILS EXTREME, GLOBBER, HUDORA in OXELO.

Zanimivo bo opazovati, če se bo po ulicah naših mest letos zapeljalo res več električnih skirojev modela: Urbanglide UrbanRide E-Cross Pro (13Ah, 800W), ki je trenutno prva izbira slovenskih potrošnikov. Sledi mu, prav tako elektični skiro, Urbanglide UrbanRide E-Cross Pro BOOST (13Ah, 2x800W), NILS EXTREME novi skiro s sodobnim dizajnom in ročno zavoro, ponovno en električni skiro UrbanRide 82S in skiro za prosti slog OXELO MF ONE 2016.

V kolikor vas zanima več o možnostih učinkovite izpostavitve vaših izdelkov – ali bi si želeli pridobiti vpogled v omenjeno, morda tudi v katerokoli drugo kategorijo, nam pišite na podpora@ceneje.si e-mail naslov. Tukaj smo, da vam pomagamo bolje poslovati, zato ne odlašajte