FOTO|VIDEO Po mnenju kupcev so najboljši – Čestitke, pikolin.si!

Kot pravita Saška Bulatovič in Katja Zorman iz spletne trgovine Pikolin.si so kupci vedno na prvem mestu. To jima je nagrada, 1st People’s Choice tudi potrdila.

V nadaljevanju si lahko preberete njun intervju in njihove občutke ob tej čudoviti zmagi.

Kakšni občutki vas preplavljajo ob dejstvu, da so vas vaši kupci/komisija nagradili?

Občutki so fenomenalni. Velik del našega uspeha je posledica trdega dela in vloženega  truda v to, da so naši kupci zadovoljni. Kupci so pri nas vedno na prvem mestu in veseli nas, da so nam to z glasovanjem in dobro oceno tudi dokazali.

Koliko časa ste porabili za razvoj vaše spletne strani? Ali vam je to predstavljalo visok strošek?

Naša spletna trgovina Pikolin.si nam je bolj kot visok strošek vzela precej veliko časa. In še vedno ga. Nenehno prilagajanje, osveževanje in dodajanje novih artiklov vzame veliko časa. Za nemoteno delovanje pa se moramo tu seveda zahvaliti tudi Shopaminu, ki nam nudi vso podporo.

Kaj mislite, je bilo ključno za vašo zmago na tekmovanju Spletni trgovec leta 2019? Po čem, menite, se razlikujete od konkurence?

Od konkurence se razlikujemo po tem, da imamo do strank kar se le da oseben pristop. Ali preko telefona, elektronske pošte, socialnih omrežij, … Prisegamo tudi na dobro poprodajno komunikacijo. Naša ponudba v spletni trgovini pa je smiselno urejena,  cene so konkurenčne in naš odzivni čas je kar se le da kratek. Smo malo podjetje, ki se poganja izključno z lastnimi prihranki in mogoče ravno zaradi tega verjetno veliko bolj cenimo odnos človek – človek.

Kakšni so vaši nadaljnji načrti za razvoj in kako bo vaša trgovina postala še boljša v letu 2020?

Z letošnjimi rezultati smo zelo zadovoljni. Poleg tega da beležimo visoko rast smo dobili tudi nagrado zaradi katere vemo, da delamo dobro in v pravi smeri. Tako bomo tudi nadaljevali.

Dobili smo nagrado, ki nam največ pomeni, saj so naši kupci za nas najpomembnejši.

Kaj za vas pomeni ta nagrada in kakšen vpliv bo, po vašem mnenju, imela za vaše kupce?

Nagrada je potrditev, da delamo dobro. Dobili smo nagrado, ki nam največ pomeni, saj so naši kupci za nas najpomembnejši. Nagrada zagotovo daje strankam zaupanje v našo spletno trgovino. Upamo, da so oziroma še bodo to opazili tudi ostali naši potencialni kupci in posledično opravili nakup v naši spletni trgovini.

Kaj so po vašem mnenju ključni izzivi na področju spletne trgovine?

Ključni izzivi so nenehno prilagajanje spremembam, sledenje željam kupcev in seveda, prepoznavanje priložnosti.

Tukaj si lahko pogledate tudi njun video intervju na Ecommerce Day 2019!

Spremljajte nas na Shopper’s Mind kanalih in ne zamudite prijave na prihajajoči Ecommerce day 2020, v mesecu oktobru.

Bodite v toku in sledite novim Ecommerce tredom.