Digitalna agencija SeekandHit

SeekandHit je certificirana digitalna agencija za marketing in oglaševanje, ki se v svoji dejavnosti osredotoča na učinkovito prisotnost na spletu preko merljivega oglaševanja, optimizacije ciljnih spletnih strani in konverzij ter analize podatkov o uporabnikih in njihovem vedenju.

GOOGLE PREMIER PARTNER

SeekandHit je nosilec certifikata Premier Google Partner, ki jim ga je Google podelil na podlagi uspešnega upravljanja znatnih investicij v AdWords, vzdrževanja in širitve portfeljev strank ter  vzpostavljanja njihovih spletnih oglaševalskih kampanj.

VEČ KOT 1000 DIGITALNIH KAMPANJ

Izkoristite njihove izkušnje, ki izhajajo iz več kot 1000 digitalnih kampanj za stranke iz različnih industrij. Vsaka izmed njih ima drugačne cilje ter konkretna sporočila, ki jih prinaša. Spoznajte delovanje digitalnih medijev! SeekandHit strokovnjaki se nenehno izobražujejo, da vam lahko zagotavljajo to edinstveno znanje.

Povezane vsebine

Kontakt

Uber d.o.o.
Stinice 12/II, HR-21000 Split, Hrvatska
Brezplačni telefon: +385 800 1774
E-pošta: info@seekandhit.com

Google AdWords oglaševanje

Če želite predstaviti vaše izdelke ali storitve na spletu, je neizbežen segment v tej zgodbi Google AdWords — najbolj razširjen sistem oglaševanja, ki ga uporablja preko milijon oglaševalcev!
Več o AdWords oglaševanju »

Facebook oglaševanje

Izkoristite napredne možnosti segmentiranja glede na interese, starostne skupine in čas v dnevu ter oglašujte in komunicirajte s preko 800.000 slovenskimi uporabniki tega priljubljenega družbenega omrežja.
Več o Facebook oglaševanju »

YouTube oglaševanje

Izkoristite moč največje svetovne video platforme in pokažite vaše oglase tistim, ki so zainteresirani za vaše izdelke in storitve. Možnosti natančnega ciljanja in razporeditve finančnih sredstev vam zagotavljajo visoko vidnost po dostopnih cenah.
Več o Youtube oglaševanju »