NAKUPUJ Z NASMEHOM
PRI PREVERJENIH SPLETNIH TRGOVCIH!

Oznaki zaupanja CERTIFIED SHOP® in EMOTA označujeta zanesljive spletne trgovine, ki jih je preverila neodvisna institucija Shopper’s Mind Slovenija.

CERTIFIED SHOP® in EMOTA označujeta varno spletno nakupovanje – v celotni Evropski Uniji!

Oznaka zaupanja CERTIFIED SHOP® je edina oznaka v Sloveniji, ki trgovcem omogoča pridobitev evropske oznake zaupanja EMOTA, ki jo ima že več kot 14.000 trgovcev!

Zvezdice v oznaki kažejo stopnjo zanesljivosti spletnega trgovca. Večje kot je število zvezdic, bolj varen je tvoj nakup!

Kako prepoznati in preveriti trgovce z oznakama CERTIFIED SHOP® in EMOTA?

Zelo pomembno je, da znaš prepoznati oznako zaupanja, ki te ščiti kot kupca! Nekatere oznake se da enostavno kupiti, vendar s tem kupcem ne zagotavljajo nikakršne varnosti, temveč samo lepo izgledajo na strani trgovca. Na slovenskem tržišču obstajajo tudi druge oznake, ki sicer temeljijo na preverjanju trgovca, a se to v glavnem nanaša zgolj na tehnične lastnosti spletne trgovine. Oznaka CERTIFIED SHOP® mora biti na spletni strani umeščena tako, da te klik nanjo v vsakem trenutku pripelje do aktivnega certifikata trgovca!

Oznaka CS on page

Oznaka v glavi, nogi ali košarici

V spletnih trgovinah lahko na več različnih mestih najdeš oznaki CERTIFIED SHOP® in EMOTA, ki potrjujeta, da je neodvisna institucija ocenila trgovino in jo označila za zanesljivo. 

Oznaki se pojavljata na različnih mestih spletne trgovine: v glavi ali nogi spletne strani, v košarici z izdelki, ob opisih izdelkov ali na drugih vidnih pozicijah na spletni strani.

CS-popup-324x300

Poziv k oceni nakupne izkušnje

Zanesljivi trgovci, ki skrbijo za svoje kupce, te bodo po opravljenem nakupu pozvali, da izpolniš vprašalnik o zadovoljstvu. Pričakal te bo pop-up, ki te povabi, da oceniš trgovino.

Rezultati tega vprašalnika so osnova za oceno trgovca. Mnenje kupcev je eden najpomembnejših elementov varnega nakupovanja na spletu, zato predstavlja ključen del certifikacijskega postopka.

Certifikat-trgovine-324x300

Aktivna povezava do certifikata trgovca

Ne glede na to, kje v spletni trgovini najdeš oznako CERTIFIED SHOP®, mora ta vključevati povezavo do aktivnega certifikata trgovca, ki dokazuje verodostojnost oznake!

V kolikor klik na oznako ne vodi do certifikata, obstaja možnost lažne objave in poskusa prevare s strani trgovca. V tem primeru ti ne svetujemo nakupa v tej trgovini!

Kje lahko ob oznakah CERTIFIED SHOP® in EMOTA nakupuješ varno?

Seznam CS trgovcev

Seznam vseh certificiranih trgovcev na sMind.si

Vse slovenske spletne trgovine, ki so uspešno pridobile nacionalno oznako zaupanja CERTIFIED SHOP® in evropsko oznako EMOTA lahko vedno preveriš na seznamu certificiranih trgovin.

Poleg tega je izjemno pomembno, da na spletni strani trgovca, na kateri opaziš oznako CERTIFIED SHOP®, vedno klikneš nanjo in na povezavi, kamor te preusmeri, preveriš veljavnost certifikata.

Veliki slovenski spletni trgovci

Uveljavljeni slovenski spletni trgovci, kot so M Tehnika, Conrad in Mimovrste, imajo na svojih spletnih straneh jasno izpostavljeni oznaki CERTIFIED SHOP® in EMOTA.

Pozor! V kolikor klik na oznako ne vodi na certifikat, obstaja možnost lažne objave in poskusa prevare s strani trgovca. V tem primeru ti ne svetujemo nakupa v tej trgovini!

Oznaka CS na ekranu
Ceneje SI

Ceneje.si, največja platforma za primerjalno nakupovanje

Vodilni slovenski portal za primerjalno nakupovanje, ceneje.si, ti na enem mestu omogoča primerjavo več kot 1.150.000 dnevno aktivnih ponudb preko 400 trgovcev!

Zavedamo se, da cena ni edini faktor pri spletnem nakupovanju ter da je varnost eden ključnih elementov nakupnega odločanja, zato portal ceneje.si
s prikazom oznake CERTIFIED SHOP® pri trgovcih, ki so vredni zaupanja, kupcem pomaga pri izbiri najboljše ponudbe.

Nakupuj pri zanesljivih trgovcih! V Sloveniji so oznako zaupanja pridobili že vsi najvidnejši spletni trgovci!

Vse pravice pridržane © Shopper’s Mind, sMind in CERTIFIED SHOP® sta registrirani blagovni znamki pod reg. št. 201670481 in 201670482.