Mastercard® - rešitev za globalna plačila

Mastercard (NYSE: MA) je vodilna družba za globalna plačila in tehnologijo. Upravlja najhitrejšo svetovno mrežo obdelovanja plačil, povezuje potrošnike, finančne institucije, trgovce, vlade in podjetja v več kot 210 državah in območjih. Izdelki in rešitve družbe Mastercard naredijo vsakodnevne aktivnosti – na primer nakupovanje, potovanje, vodenje podjetij in upravljanje financ – lažje, varnejše in učinkovitejše za vse.

BREZSTIČNO PLAČEVANJE

Mastercard in Maestro brezstične kartice temeljijo na najnovejši tehnologiji za plačevanje in na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje, omogočajo brezstično plačevanje pri majhnih in velikih nakupih.

Brezstično plačevanje uporabnikom omogoča enostavnejše vsakodnevno nakupovanje na mnogih od 1,2 milijona prodajnih lokacij po svetu. Je hitro, enostavno in varno ter omogoča kar največ ugodja pri nakupovanju.

Mastercard in Maestro brezstične kartice imajo vgrajen računalniški čip in radijsko anteno, ki omogoča brezžično povezovanje kartice in čitalnika, obenem pa je kupovanje varno zaradi vgrajenega varnostnega čipa. Brezstične transakcije so obdelane preko iste mreže kot pri standardnih plačilnih karticah.

Na plačilnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje, lahko plačate z dotikom kartice. To vključuje restavracije s hitro hrano, bencinske črpalke, trgovine, lekarne, športne objekte in številne druge lokacije. Če simbola na plačilnem mestu ne vidite, svojo brezstično kartico uporabite z vstavljanjem ali potegom skozi POS terminal, kot to velja za standardno Mastercard kartico.

Kontakt

Mastercard Branch Office Slovenia
GZS Building Ljubljana, Dimičeva ulica 13
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 589 8126

ZAKAJ BREZSTIČNO PLAČEVANJE?

Hitro. Hitro plačevanje in krajše čakanje v vrstah pred blagajno zagotavlja prijetnejšo izkušnjo nakupovanja.

Enostavno. Ni vam treba skrbeti, ali imate pri roki točen znesek gotovine.

Varno. Ker kartica tudi med plačevanjem ostane v vaših rokah, imate popoln nadzor in večji občutek varnosti.

Več o brezstičnem plačevanju »

Povezane vsebine